Lauanataina kun olisi pitänyt lähteä Lägin hallicuppiin hommiin, niin... Sally-neitiä ei näkynyt missään.Olin päästänyt Sallyn parvekkeelle touhuamaan ennen lähtöä... Ja kas siellä naapurin parvekkeellahan se musta pötkylä vilahteli häntä heiluen:-) Toinen asia olikin sitten saada se takaisin omalle puolelle. Se oli jotenkin onnistuinut hivuttautumaan  aitaan tekemästään reiästä, mutta takaisin omalle puolelle tulo ei ollutkaan niin yksinkertaista... Sain kuitenkin sen revittyä takaisin omalle pihalle, eikä tarvinnut mennä herättämään naapuria:-) Nyt on sitten edessä aidan paikkaushommia.

Hallicuppiin me ei osallistuttu, kun Savun ja Easyn  pää ei oikein kestä niitä tilanteita. Ens´ lauantaina meillä on edessä Suoknuutin heeleragilitykoulutus Liedossa. Mielenkiintoista nähdä muita heelereitä... Tuntuu, että muut heelerit (ainakin omistajiensa mielestä) on kuin luotu agilitykoiriksi. No samaa ei kyllä voi  sanoa meidän SohvaShampionista:-) Viimetreeneissäkin Easy paineli ihan kiitettävästi suoraa namikipolle, mutta  mutkat radalla oli sen mielestä ihan turhia.

Savu on kisannut viimeksi heinäkuussa, pitäisköhän ilmoittaa se johonkin pääsiäiskisaan, hmm, hmm... Laamasen Miian koulutukseen me Savun kanssa kuitenkin mennään...