1681887.jpg

Niin se vaan lähti. Sally meinaan.

Sally lähti Englantiin kesäkuun ekalla viikolla. Kuvassa Sally tutkailee matkakassiaan vähän ennen Lohjalta lähtöä.

Hienosti kuulemma Sallyllä siellä enkuissa menee. Se paimentaa jo nautoja ja hätistelee kaneja nummilta. Niin no, nimi on kyllä nykyään Jazz. Sally ei oppinut englantilaisittain lausuttua Sallya, mutta Jazz nimen se osaa.

Vähän oli aluksi haikea mieli, mutta kun kuulin, että sillä on kaikki ihan hyvin, niin...

Täällä Sally asustaa nykyään

1681906.jpg

1681913.jpg

1681910.jpg

Tältä näyttää Taco, melkein 4kk. Stratekiset mitat: 33cm ja 4kg.

Saapa nähdä minkä kokoiseksi Taco lopulta kasvaa. Onko minulla kohta Maxishelttien joukkue ihan omasta takaa vai jääkö kakara medikoiraksi.

Tacon kanssa on vähän treenailtu sivulla istumista ja paikallaoloa. Sitten agikentällä on käyty tekemässä verkkokeppejä, putkea, kontakteja ja siivekkeiden kiertoja. Hyvin on karara jo oppinut, että kentällä autossa kuuluu mölytä:-)

Luonteeltaan se on ihan mahtavan reipas, ei meinaa millään muistaa, että se ei ole vielä neljääkuukauttakaan.

1681944.jpg

Meidän pirttihirmukin on nykyään ilman kuonokoppaa. Easy on kait todennut,että on parempi vaan tulla toimeen kahden shelttipojan kanssa, kuin kulkea kuonokoppa päässä. Easy syö lisäksi menopaussipillereitä ja on nykyään oikein iloinen ja energinen. Eilenkin agilitytreeneissä se meni tosi kivasti, oikein rupesin suunnittelemaan kisoihin menoa elokuussa.

1681970.jpg

Savu käväisi Stadi Gamesissa touko-kesäkuun vaihteessa. Ja tosiaan käväisi...

Eka rata mentiin loppuun asti hyllyn kera, mutta toisella radalla Savu oli ihan muissa maailmoissa ja tehtiin tai oikeammin mentiin eka rima alta ja sitten kotiin... Harmi, Savu on hyvä treenikoira, mutta kisoissa pää ei vaan kestä.

No, ei se mitään... Savulla alkaa jälkikurssi muutaman viikon kuluttua ja me keskitytään siihen... Muutenkin kesällä ei Savun kanssa agi oiken onnistu, kun se läkähtyy niin helposti...