Lauantaina oltiin  Savun kanssa Laamasen Mian agikoulutuksessa Lägin hallilla. Me keskityttiin Savun itseluottamuksen kasvattamiseen ja yhdessä leikkimiseen. Oikeastaan ohjaukset meni ihan kivasti, mitä nyt olin muutaman kerran ennakoimassa liian aikaisin. Mutta se nyt ei ole mitään uutta:-). Saatiin paljon uusia vinkkejä... Savu saa mm. varastaa lähdössä. Ja hyvin Savu repi namisukkaakin . Eiköhän se tästä:-)

Mia totesi Savun olevan vähän tukevassa kunnossa ja ehdotti pientä laihtumista. Savun projekti on paino alas ja  lisää itseluottamusta.

Easylle ei riitä pieni laihtuminen vaan se tarttee aika ison:-) Easyn kanssa oltiin eilen oman treeniryhmän harkoissa, ihmeesti se jaksoi radan mennä, vaikka painoa onkin luvattoman paljon. Easyn projekti on  nimeltään paino alas ja irti mammasta. Me tehdään muutaman esteen ratoja, jonka jälkeen palkka namilautaselta tai apuohjaajalta.

Vinkumakkaran perässä se kyllä tekee ihan mukavaa rataa, mutta muuten on vähän hakusessa.... mutta ei toivoa ehkä kannata vielä menettää.

Sallyn projekti on taas hiljaa lenkillä. Sally on ruvennut urisemaan lenkillä kaikille vastaan tuleville tai olemattomille...

Oma projektini on kunto ylös ja paino alas. Alku on ainakin mennyt ihan mukavasti, jääkaappi pursuaa nykyään kaikenlaisia viilejä, maitorahkaa ja raejuustoja.

Taco projekti edistyy aikataulussa. Vielä ei olla livenä nähty, mutta puolentoistaviikon päästä nähdään. Pitää varmaan ottaa tutut shelttiasiantuntijat mukaan, että josko Taco jäisi sentin Savua pienemmäksi:-) Tacolla on ainakin lähipiirissä leikkikamuja, kun Palonen - Kansanaho perheeseen tuli viikonloppuna Kimiheeleri 10 viikkoa.