Jaa - a, muutto on sitten suoritettu ja uusia lenkkimaastoja kovasti katsastettu... Mukavaa, kun on peltoa ja metsää riittävästi Hymy. Koiruudet eivät vaan ole vielä hoksanneet, ettei metsässä tarvitse juosta tuhatta ja sataa vaan siellä voi ottaa välillä rauhallisemminkin. Ehkä ne vielä joskus hoksaavat, että nyt metsässä käydään jokapäiväNauru.

Tulin sitten ilmoittaneeksi Savun kkk:n agikisoihin. Edellisestä kisasta onkin vierähtänyt jo tovi, viimeksi on startattu 31.5.2008 stadigameissa... Kirkkonummella onkin varmaan paljon Lägiläisiä Maxi II luokkalaisia, kivaaCool.

Koirahierojaopinnotkin on edenneet ihan mukavasti, hierottavia on riittänyt. Onneksi kavereilla on paljon koiria, joita saa käyttää harjoituskoirina... Palautekin on ollut hyvää, on kuulemma auttanut jumeihin ja liikkuminen on parantunut kivasti. Seuraavana olis listalla Lotan ja Daven partikset, Maaritin aussit ja Tiinan heeleri. Omatkin koiruudet pitäis vissiin taas hieroa, ainakin ennen seuraavia kisoja. Ajattelin nimittäin ilmoittaa Easynkin johonkin agikisaan, meillä kun on se minuutin aikaraja vielä rikkomattaNauru.

Tiina ja co.