Tacon viikonloppu alkoi perjantai-iltana kylvyllä. Ehkä meidän fiksaus lauantain Espoon pentunäyttelyyn ei ollut ihan oikeaoppista, mutta kaikki karvat saatiin pestyä ja kuivattua. Kuivauksessa tosin olin liian laiska ja selkään jäi painauma, josta tuomari antoi lausuntonsa lauantain näyttelyssä:-) Shelteillä näkyy olevan tarkempaa karvojen laittaminen kuin heelereillä:-) Täytyy mennä oikeanlaisen trimmauskaluston ostoon ennen seuraavia kauneuskisoja. Hienosti näyttely kuitenkin meni, oltiin PU4. Taco esiintyi kuin vanha tekijä, se on ilmiselvästi luonnonlahjakkuus esiintymisessä. Edes minä en saanut pilattua sen esiintymistä. Varsinkin seisominen on sille tosi helppoa. Kehuja saatiin erityisesti ilmeikkäästä päästä ja hyvästä liikkumisesta. Minun mieltäni lämmitti erityisesti se, että arvistelussa lukee ensimmäisenä " hyvin hoidettu koira:)". Oman näyttelyn jälkeen pistäydyttiin vielä Lancashire heelereiden erkkarissa moikkaamassa tuttuja. Sielläkin Taco oli ihan cool ja eikä välittänyt tungoksesta ja kuulutuksista yhtään mitään.

Sunnuntaina olikin sitten vuorossa Miettisen Pia tokotreenit. Tacon kanssa hinkattiin ensin sivulle tuloa ja paria askelta seuraamista. Kyllä sitten osasi olla taas vaikeata. Tacon pään pitäisi olla just minun polven kohdalla, niin sitten olisi hyvä, mutta... pitäisköhän liimata lihapulla polveen kiinni:-) Toiseksi liikkeeksi otettiin luoksetuloa. Paikallaolo on meillä vielä vaiheessa, vaikka Taco on jo 8kk eli lisää treeniä...

Maanantaina käytiin vielä treenaamassa keppejä agikentällä. Meillä on tavoitteena osata kepit ennen lägin alkeiskurssia... siis jos päästään kurssille mukaan. Taco osaa jo verkkokepit niin, että vain alussa ja lopussa on verkot, mutta välistä ne on poistettu. Seuraavaksi ajattelin kokeilla  kuudella kepillä niin, että verkot on alussa, mutta lopussa ei ollenkaan. Kahdellatoista kepillä Taco jättää helposti välistä  keppejä ja oikaisee loppuverkoille.

Easyn kanssa on treenattu liikkeestä seisomista, joka onnistuu jos onnistuu... ja sunnuntaina on Liedossa tokokoe.

Savu on opetellut keppien ilmaisua, niin että koskee kuonollaan keppiin ja menee maahan... sillä seurauksella, että nyt se menee noutokapulan eteen makaamaan:-) Kaukkareitakin on vähän hiottu, yritetty kasvattaa välimatkaa.